Gemengde woonzorgsite Brouwketel

Residentie Brouwketel en Residentie Celishof

Residentie Brouwketel telt 20 individuele erkende assistentiewoningen voor zelfstandig wonende senioren in de dorpskern van Hoegaarden. Unieke architectuur, landelijk wonen, zorgcontinuïteit en een groene, rustige omgeving binnen een pittoreske gemeente staan garant voor een hoge levenskwaliteit.

Residentie Celishof omvat 20 zorgstudio’s voor personen met een (niet-) aangeboren hersenletsel en is naast Residentie Brouwketel gelegen. Dit stimuleert niet enkel de sociale integratie maar biedt tevens de garantie op zorgcontinuïteit.

 

EEN UITSTEKENDE INVESTERING

RUSTIG EN CENTRAAL GELEGEN

ZORGGARANTIE

  • Groep van erkende assistentiewoningen (GAW) voor 65-plussers (Residentie Brouwketel)
  • Aangepaste woonvormen voor de personen met een aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel (Residentie Celishof)
  • Alle vormen van zorg, dienstverlening en ontspanning in één complex met evenwel aparte woon- en ontmoetingsruimten per doelgroep (transmurale aanpak)
  • Ingebed in het centrum van Hoegaarden

WONEN IN RESIDENTIE BROUWKETEL

Levensloopgeschikt wonen

Het levensloopgeschikt karakter van een assistentiewoning garandeert u de zekerheid dat u er levenslang kan blijven wonen ondanks mogelijke verminderde mobiliteit.
Niet alleen de rolstoel- toegankelijkheid, de aangepaste inrichting en het oproepsysteem ondersteunen deze garantie maar ook de aanwezige comfortdomotica uitbreidbaar naar zorgdomotica.